Bli forhandler

Isfiskebua er en produsent og distributør av isfiskeutstyr. Vi utvikler egne unike produkter og har kompetanse innen produktutvikling, undervisning, IT, forretningsutvikling og økonomi. Vårt mål er å være en betydelig aktør innen isfiske og utviklingen av dette i årene som kommer.
Isfiskebua ønsker å utvikle konseptet med selgere og forhandlere i Norge. Vi tror på kvalifiserte selgere, forhandlere som har interesse for isfiske og kursvirksomhet. Du har evnen å formidle isfiske som hobby til våre kunder. Du får ditt eget distrikt som du kan utvikle videre. Du kan ha dette som en ekstrainntekt ved siden av din vanlige jobb, eller at du ønsker å utvide ditt vareutvalg innen isfiske med unike produkter fra oss. Full opplæring gis og vi vil følge deg opp som en viktig samarbeidspartner for oss. Virker dette interessant så nøl ikke med å kontakte oss. Nord-Norge er av spesiell interesse.
Hvis dette er av interesse så fyll ut skjema ved siden av og fortell oss litt om deg selv og dine interesser så tar vi kontakt.