VARPESTIKKE KNATTEN

VARPESTIKKE KNATTEN

150.00


Produkt informasjon
Spesifikasjon

VARPESTIKKE
Tidligere var varpestikker mest vanlig å se ved konkurransefiske. Begynner nå å bli mere vanlig ved ordinært isfiske. Dette ikke uten grunn varpefiske er morsomt og hypereffektivt enten fisken går i stim eller står mere spredt og det kreves et mere aktivt fiske. Varping innbyr til et aktivt fiske.

Du får en følsom stikke som registrerer de letteste napp, selv om du fisker med votter på. Når fisken biter varper du bare inn snøret på stikka. Ingen sene på isen lenger som kan sette seg fast. Handler det om å få snøret raskt ned igjen til samme dyp er en varpestikke det beste du kan bruke. Varpestikke KNATTEN passer til mormyshkafiske.

KNATTEN er en varpestikke i spesialplast. Snø og is fester seg ikke til denne plasten og stikken holder seg smidig også i streng kulde. Vekt ca 50g. Lengde ca 23cm. Varpestikka har to krokfester. Samme stikke kan brukes  både av høyre og venstrehendte. Du flytter bare nappvarsleren etter hvilken hånd du bruker. Du kan også enkelt sette på andre nappvarslere hvis dette ønskes.

 

KNATTEN passer meget godt også til ståsnørefiske.
Sett fra deg varpestikka over pilkehullet. Du stikker du bare den ned i snøkanten som du har bygget opp rundt hullet. Løsne så på snørespolen slik at snøret kan løpe ut. Fest til slutt en rød tapebit til snøret ved nappvarsleren som en indikator på om fisk har trukket ut snøre.
Se vår video av stikken her:
http://www.isfiskebua.no/video/Knatten.wmv

 

Produkt kodeIS-E231
TilstandNy
Vekt0.05kg

Dette feltet er påkrevd.
Topp

eCommerce by CubeCart