STÅSNØRESETT TINNOSET

STÅSNØRESETT TINNOSET

150.00


Produkt informasjon
Spesifikasjon

STÅSNØRESETT TINNOSET
Komplett sett som inneholder alt du trenger til ståsnørefiske og vanlig isfiske / pilking. Et solid sett som tåler transport og fiske som du vil ha glede av i mange år. Perfekt for fiske etter røye/ørret på Tinnsjøen i Telemark derav navnet.

Settet inneholder:
- Pakkpose i sikkerhetsfarge 
- Pilkestikke med sene og hurtigkopling.
- Solid strikk som snørestopper.
- 10g søkke med svirver og krok.
- Varselflagg og bjelle.
- Stikkeholder sammenleggbar.

Pilkestikka 25cm
Pilkestikka er en solid snørevinde i tresorten lerk som er god å holde i. Hvis du ønsker det kan pilkestikka settes inn med treolje for en enda finere finish. 20-25m med 0,40mm sene følger med. Tynnere sene kan skjøtes på etter ønske. Bruk da svirvel i skjøten mellom senetypene. Senetykkelsen mellom søkke og krok tilpasses ditt fiske. Fest søkket med krok til hurtigkoplingen på pilkestikka. Slipp så ut nødvendig snøre og fest den solide gummimistrikken midt på stikka. Strikken låser snøret og gjør at stikka søker å legge seg på tvers over pilkehullet under ståsnørefiske. Under vanlig pilking kan strikken med fordel festes på enden av stikka.

Stangholderen
Borr deg litt ned i isen ved siden av pilkehllet og fyll hullet med issørpe. Her plasser du stangholderen. Sett pilkestikka i holderen. Når fisken biter vil pilkestikka bli dratt ut av holderen og bevege seg mot pilkehullet. På grunn av gummistrikken vil stikka søke å legge seg på tvers over pilkehullet. På denne måten hindres stikka i å forsvinne i hullet. Det kan lønne seg å rydde vekk litt snø og is slik at stikka lettere sklir på underlaget. Skjea på stangholderen kan brukes som isøse.

Bjelle og Flagg
For bedre varsling når fisken biter kan du feste flagg og bjelle på en liten kvist ved pilkehullet. Over denne kvisten legger du så snøret når du setter ut ståsnøret.

Pakkpose
Pakkpose i sikkerhetsfarge som du kan bruke til å markere hullet når snøret står ute natten over. Plasser da posen over en stokk som du setter ved hullet. Hvis det er kraftig vind eller snøfall om natten vil du enkelt kunne finne igjen redskapen din. For å hindre at pilkehullet fryser kan du legge litt granbar og snø over.

Les mer på: http://www.isfiskebua.no/pdf/Omtale_fiskesett_Tinnoset.pdf

Produkt kodeIS-SET10
Tilstand
Vekt0.25kg

Dette feltet er påkrevd.
Topp

eCommerce by CubeCart